industriLakering

Industrilakering af køkkenlåger, cykler m.m.

KE Laksupport har været i branchen i mange år, og har erfaring med lakering af både køkkenlåger, cykler, knallerter samt industrilakering.

 

En knallert eller cykel bliver brugt utrolig meget og slides ned hurtigere end du tror. Det kan især ses på stålet, hvor der er afskalninger i lakken. Er du glad og tilfreds med din cykel, men lakken er slidt, så er det lige noget, jeg kan hjælpe med.

 

Jeg skiller din knallert eller cykel helt ad, så hver del bliver lakeret. Hvis knallerten eller cyklen havde et bestemt udtryk, så kan jeg genskabe dette ned til selv de mindste detaljer.

 

Efter en lakering hos KE Laksupport, vil din knallert eller cykel fremstå helt ny og pæn igen og jeg kan garantere dig for, at lakeringen holder i mange år. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme ud og køre i den friske luft og vise den nylakeret knallert eller cykel frem.

 

Industrilakering

Hos KE Laksupport lakerer vi døre og køkkenlåger i lige den farve, som du ønsker.

 

Da jeg har en fortid med industrilakering, har jeg mange års erfaring med at lakere døre og køkkenlåger. Jeg lakerer alle typer døre og låger, uanset hvilken form og materiale det er.

 

Døre og køkkenlåger bliver som regel brugt meget og dette medfører slid. I stedet for at skulle skifte hele køkkenet eller kontoret ud med nyt inventar, så kan en lakering skabe en holdbar flade, som tåler lidt af hvert. Dine døre og køkkenlåger vil igen fremstå pæne og velholdte efter en lakering.

Industrilakering Kalundborg

Kontakt KE Laksupport

Du er altid velkommen til at kontakte KE Laksupport.

 

Holbækvej 149  |  4400 Kalundborg

 

 20 92 97 54

 kelmeskov@live.dk